Potrivit preşedintelui CJ Gheorghe Flutur

Judeţul Suceava reia acţiunile de promovare turistică

> Astfel, urmează să participe la Târgul de Turism al României, unde se va prezenta oferta de Paşte, dar şi la cele pentru turism activ, ecoturism sau turism cultural

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că judeţul va participa cu un stand de promovare la cea de-a 45-a ediţie a Târgului de Turism al României, care se desfăşoară în perioada 24-27 februarie la Centrul Expoziţional din Bucureşti.

El a spus că standul Bucovinei va promova oferte turistice pentru Sărbătorile Pascale, pentru turismul cultural, ecoturism, turism balnear, turism activ şi de pelerinaje.

Preşedintele Gheorghe Flutur a menţionat că administraţia judeţeană este preocupată cu constituirea cât mai curând a Organizaţiei de Management al Destinaţiei (OMD) Bucovina, unde Consiliul Judeţean Suceava este membru fondator, şi consideră că este îmbucurător faptul că, urmare a invitaţiilor făcute în judeţ, prezenţa Consiliului Judeţean Suceava la acest târg de turism se va desfăşura în parteneriat cu structuri de cazare, asociaţii profesionale în turism şi primării din judeţ, respectiv cu cei care urmează să fie parteneri în OMD Bucovina.

„O parte dintre ei va avea reprezentanţi acolo, iar o parte va fi reprezentată prin Consiliul Judeţean Suceava” a menţionat Flutur.

Potrivit şefului administraţiei judeţene, în cadrul standului vor fi demonstraţii practice ale meşterilor populari, încondeieri de ouă, prilej cu care vor fi puse în valoare tradiţiile de Paşte din Bucovina.

„În cadrul evenimentului vom vorbi despre noul proiect, «Nunta în Bucovina», la care am început să lucrăm încă de anul trecut şi pe care îl vom lansa în a doua jumătate a lunii mai, în cadrul proiectului amplu «Hora Bucovinei»” a precizat preşedintele CJ Suceava.

El a spus că delegaţia suceveană va fi condusă de vicepreşedintele CJ Suceava Niculai Barbă, iar la deschiderea Târgului de Turism al României va fi prezent şi ministrul Antreprenoriatului şi Turismului, suceveanul Daniel Cadariu. (N.B.) 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI