Cum ulciorul nu merge de două ori la apă…

Un sucevean în vârstă de 20 de ani este cercetat penal pentru furt, după ce a fost identificat ca fiind autorul mai multor furturi din magazine ale unui centru comercial din municipiu.

Un agent de pază al magazinului Media Galaxy din incinta Shopping City Suceava a sesizat, miercuri, Poliţia, cu privire la faptul că a observat un tânăr care a sustras în zilele anterioare mai multe bunuri.

Patrula de ordine publică s-a deplasat imediat la centrul comercial, unde agentul de pază le-a spus poliţiştilor că un tânăr a furat, duminică, două aparate de tuns în valoare de aproximativ 500 de lei şi că acesta se află din nou în magazin.

El a fost identificat ca fiind un bărbat în vârstă de 20 de ani, Ionuţ V., din municipiul Suceava.

Tânărul a spus că, în după-amiaza zilei de duminică, s-a deplasat în magazinul Media Galaxy din incinta complexului comercial Shopping City, a luat de pe raft două aparate de tuns, le-a pus în bagajul pe care îl avea asupra sa şi a trecut de casele de marcat, fără a achita produsele. El a spus că a vândut aparatele în cartierul Burdujeni, unor persoane, contra sumei de 100 de lei, fiind întocmit proces-verbal de depistare în acest sens.

Din cauză că tânărul a avut un comportament suspect la vederea organelor de poliţie, s-a procedat la controlul bagajului pe care-l avea asupra sa, ocazie cu care au fost identificate o pereche de pantaloni de trening în valoare de 84.90 lei şi o geacă în valoare de 155 lei, pe care acesta le furase din magazinul New Yorker cu 10 minute înainte de a fi interceptat de poliţişti.

Tânărul a recunoscut că a rupt sigiliul de siguranţă al articolelor vestimentare respective, le-a pus în bagajul care îl avea asupra sa şi a trecut de casele de marcat, fără a le achita.

Bunurile au fost predate reprezentantului magazinului. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI