Pentru depozitări ilegale de deşeuri

Amendă de 15.000 de lei aplicată de Garda de Mediu Suceava unui udeştean

Garda de Mediu Suceava a anunţat că a aplicat o amendă de 15.000 de lei unui cetăţean din Udeşti, pentru depozitări masive de deşeuri provenite din diverse activităţi.

Ca urmare a unei sesizări adresate Gărzii Naţionale de Mediu (GNM) – Centrul Judeţean Suceava privind disconfortul creat vecinătăţilor prin miros provenit de la creşterea animalelor, precum şi depozitarea necorespunzătoare a deşeurilor, o echipă de comisari din cadrul GNM – CJ Suceava, împreună cu reprezentantul primăriei, s-au deplasat la faţa locului, unde au constatat că aspectele semnalate în petiţie se confirmă.

Astfel, au fost identificate depozitări masive de deşeuri provenite din dezmembrări auto, deşeuri din construcţii, deşeuri feroase, anvelope uzate, azbest, toate depozitate direct pe sol, pe un teren proprietate privată din localitatea Udeşti.

Pentru neconformităţile constatate a fost aplicată persoanei fizice în cauză o sancţiune contravenţională în valoare de 15.000 de lei, conform legislaţiei privind regimul deşeurilor.

Totodată, au fost stabilite măsuri cu termene de realizare în vederea remedierii deficienţelor constatate, a precizat Garda de Mediu Suceava. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI