Ulma

Ţigări de contrabandă în valoare de 85.000 de lei găsite în zăpadă de poliţiştii de frontieră suceveni

Poliţiştii de frontieră suceveni au descoperit, miercuri, în urma unei acţiuni, peste 7.000 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 85.000 de lei.

Purtătorul de cuvânt al STPF Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, a transmis că miercuri, 16 februarie, la nivelul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Suceava s-a desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate. Astfel, în jurul orei 01.00, un echipaj al poliţiei de frontieră a descoperit în apropierea frontierei de stat, pe direcţia localităţii Ulma, mai multe colete abandonate care conţineau ţigări de contrabandă, acestea fiind ascunse în stratul de zăpadă.

Imediat, au fost anunţate despre caz şi autorităţile ucrainene, în vederea cercetării în comun a evenimentului de frontieră, concomitent cu luarea unor măsuri de cercetare şi verificare a zonei.

Coletele cu ţigări de provenienţă ucraineană au fost transportate la sediul instituţiei unde, în urma inventarierii, au rezultat 7.240 de pachete cu ţigări, de provenienţă extracomunitară.

Ni s-a precizat că întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 84.708 lei, a fost ridicată în vederea confiscări.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi trecere frauduloasă a frontierei de stat, la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun, conform sursei citate. (N.B.) 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI