Potrivit primarului Ion Lungu

În CL Suceava există o nouă majoritate

> Edilul-şef a declarat ieri că înlăturarea din funcţie a Teodorei Munteanu (USR) este un subiect închis şi că se sprijină pe mâinile ridicate de consilierii PNL, PMP şi Pro România

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, ieri, că nu va mai relua proiectul de hotărâre de eliberare din funcţie a viceprimarului Teodora Munteanu, considerând că este „un subiect închis”.

El a explicat că a încercat înlocuirea viceprimarului Teodora Munteanu pentru că majoritatea PNL – USR nu funcţiona bine şi că în şedinţa extraordinară de vineri a Consiliului Local a decis să retragă acest proiect din motivele pe care le-a explicat atunci, respectiv deoarece a constatat că nu va putea obţine o majoritate calificată în condiţiile în care proiectul nu era susţinut de consilierii PSD.

„Nu voi mai relua proiectul de hotărâre de eliberare din funcţie a viceprimarului Teodora Munteanu. Este un subiect închis. Avem o nouă majoritate în Consiliul Local, formată din PNL, PMP şi Pro România. Sunt convis că, atunci când vin cu proiecte importante pentru comunitate, aşa cum sunt toate proiectele pe care le propun, vor fi votate” a concluzionat Ion Lungu.

Reamintim că primarul Ion Lungu a intenţionat înlocuirea din funcţie a viceprimarului USR Teodora Munteanu, dar nu a reuşit să aibă siguranţa că proiectul său va obţine cel puţin 16 voturi.

În documentaţia care argumenta înlocuirea viceprimarului Teodora Munteanu, primarul Ion Lungu a arătat că aceasta nu şi-ar fi îndeplinit corespunzător atribuţiile pe care i le-a delegat sau că se implica în alte domenii, de care nu răspundea, cum ar fi verificarea autorizaţiilor de construire. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI