Furt de lemn de foc de la Spitalul Vatra Dornei

> Suspectul susţine că ar fi fost vorba de o neînţelegere, pentru că discutase cu personalul spitalului că poate lua lemn din demolări…

Un bărbat din Dorna Arini este acuzat de furt după ce a fost prins în flagrant în timp ce fura material lemnos din curtea interioară a Secţiei de boli infecţioase a Spitalului Municipal Vatra Dornei.

Luni seara, un echipaj de poliţie aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza municipiului Vatra Dornei a constatat în flagrant că un bărbat a sustras material lemnos din curtea interioară a Secţiei de boli infecţioase a Spitalului Municipal Vatra Dornei.

O echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului a aflat că un bărbat de 36 de ani, din Dorna Arini, a spus că s-a înţeles verbal cu personal din cadrul unităţii medicale, pentru a lua o cantitate de material lemnos din curtea unităţii spitaliceşti provenită în urma demolării unei anexe dezafectate.

Bărbatul a menţionat că – în urma unei neînţelegeri – a încărcat în autoutilitara personală o cantitate mai mare de material lemnos, printre care şi lemne de foc, cantitate care nu a fost prevăzută în înţelegerea iniţială…

În urma verificărilor efectuate de lucrători din cadrul Ocolului Silvic Vatra Dornei, s-a constatat că bărbatul a furat material lemnos în cantitate totală de 1,43 mc.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate, cantitatea de lemn fiind restituită reprezentanţilor Spitalului Municipal Vatra Dornei. În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru furt. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI