Sucevenii care vor să fie recenzori în cadrul recensământului populaţiei şi locuinţelor se pot înscrie până vineri

> Ei vor fi plătiţi de Primăria Suceava în funcţie de numărul formularelor completate

Viceprimarul Lucian Harşovschi a anunţat, marţi, că până vineri, 18 februarie, sucevenii care vor să participe ca recenzori în cadrul recensământului populaţiei şi locuinţelor din acest an se pot înscrie la părimărie.

El a spus că, în contextul recensământului populaţiei şi al locuinţelor care se desfăşoară în acest an, în perioada 14.03 –17.07.2022, Suceava are nevoie de persoane care să se implice.

Potrivit viceprimarului, recrutarea şi plata persoanelor selectate se fac de primărie, prin încheierea de contracte de prestări servicii.

Plata recenzorilor se efectuează în funcţie de numărul de chestionare completate: 7 lei – secţiunea pentru recenzarea persoanei; 3,5 lei – secţiunea pentru recenzarea locuinţei, inclusiv pentru oraşele şi comunele izolate sau dispersate teritorial.

Cei care vor să fie recenzori se pot înscrie până în 18 februarie a.c. Informaţii privind perioada de contractare, precum şi alte detalii se găsesc pe site-ul Primăriei Suceava. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI