Ciorba rădăuţeană a împlinit 40 de ani

> Inventatoarea ciorbei rădăuţene, Cornelia Dumitrescu, felicitată de primarul Bogdan Loghin cu un tort în formă de oală de ciorbă

La împlinirea a 40 de ani de la inventarea ciorbei rădăuţene, primarul municipiului Rădăuţi, Bogdan Loghin, a felicitat-o pe inventatoare, Cornelia Dumitrescu, de la restaurantul Na-ţional din municipiu.

Astfel, el a surprins-o pe Cornelia Dumitrescu, rădăuţeanca care a inventat ciorba rădăuţeană acum 40 de ani, cu un tort în formă de oală de ciorbă, „alături de un buchet de flori şi toate gândurile de bine”.

„40 de ani de tradiţie în arta culinară, 40 de ani de branding local, care fac din cetăţeanul de onoare al Rădăuţiului, Cornelia Dumitrescu, un adevărat ambasador al municipiului nostru” a spus primarul.

El a mulţumit Corneliei Dumitrescu pentru pentru tot ceea ce a făcut pentru comunitatea rădăuţeană şi a menţionat că îşi doreşte să nu se oprească aici.

„Suntem mândri de dumneavoastră şi de ciorba noastră rădăuţeană” a transmis Bogdan Loghin. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI