Comisarii de mediu

Amendă de 10.000 de lei pentru lucrări fără aviz la fostul iaz din Tişăuţi

> Acesta se află în interiorul sitului Natura 2000, râul Suceava – Liteni

Comisariatul Judeţean Suceava al Gărzii Naţionale de Mediu Suceava a fost sesizat asupra desfăşurării unor lucrări de întreţinere a fostului iaz din satul Tişăuti, comuna Ipoteşti. Printr-o adresă sosită pe adresa instituţiei se reclama că respectivele intervenţii se efectuează fără a se deţine acte de reglementare pe linie de mediu şi aviz din partea Agenţiei Naţionale pentru Arii Naturale Protejate, în interiorul sitului Natura 2000 ROSCI 0380 râul Suceava – Liteni, în zona Săpunărie.

„O echipă de comisari din cadrul Comisariatului Judeţean Suceava al Gărzii Naţionale de Mediu Suceava, împreună cu un reprezentant din cadrul Agenţiei Naţionale pentru Arii Naturale Protejate – Serviciul Teritorial Suceava, s-a deplasat la fata locului unde s-a constatat că aceste lucrări au fost realizate” se precizează într-un comunicat de presă al instituţiei.

Conform sursei citate, pentru neconformităţile constatate au fost stabilite măsuri, iar celor în cauza li s-a aplicat o sancţiune în valoare de 10.000 lei, în baza prevederilor OUG nr. 57 din 2007 privind regimul ariilor naturale protejate.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI