Peste 1.000 de persoane au condus-o pe ultimul drum pe tânăra care s-a înecat la Liteni – Moara

Peste 1.000 de persoane, printre care s-a numărat şi primarul localităţii Berchişeşti, Violeta Ţăran, au participat duminică, 13 februarie a.c., la înmormântarea fetei de 20 de ani, Andreea Iuliana Horga, care a murit înecată în acumularea de apă artificial creată în şantierul de la Liteni – Moara, pe drumul judeţean 209 C care face parte din axialul Suceava – Iaşi.

Reamintim că accidentul s-a produs în cursul săptămânii trecute şi ar fi avut multiple cauze, bunicul fetei, de 75 de ani, fiind la volan. Primele cercetări au relevat că şoferul a avut parte de o criză de diabet, în timp ce se deplasa cu maşina în zona acumulării de apă. El nu s-a mai putut încadra pe zona circulabilă, intrând direct în iaz…

În zonă au intervenit atunci echipe ale ISU Suceava, dar cei doi ocupanţi ai maşinii nu au mai putut fi salvaţi. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI