În urma burselor locurilor de muncă organizate la Siret şi Rădăuţi

228 de persoane au fost selectate pentru al doilea interviu de angajare

Directorul executiv al AJOFM Suceava, Mirela Florea, a anunţat, ieri, că bilanţul celor două burse ale locurilor de muncă organizate de AJOFM Suceava, joi şi vineri la Siret, iar vineri şi sâmbătă la Rădăuţi, se poate exprima realist în cifre concludente, dar mai ales în experienţe, conexiuni şi relaţii profesionale, la fel de reale şi valoroase pentru cadrul de mediere şi serviciile de ocupare specifice burselor.

Potrivit sursei citate, bursa de la Siret a oferit un cadru de mediere, la sediul SC HS Timber Production SRL, pentru 23 de angajatori şi 270 de salariaţi, intenţia de angajare fiind de 105 persoane selectate pentru al doilea interviu.

La bursa din Rădăuţi, organizată la Casa de Cultură, cei 29 de angajatori prezenţi au intervievat 332 de candidaţi, dintre care 123 au fost selectaţi pentru al doilea interviu.

Aflăm că cei mai mulţi candidaţi sunt încă salariaţi, calificaţi şi necalificaţi, experimentaţi, o parte entuziaşti, alţii nehotărâţi, a căror mediere va continua şi după închiderea burselor, prin deosebita colaborare cu reprezentanţii SC HS Timber Production SRL şi cu angajatorii interesaţi în menţinerea legăturilor profesionale.

„Mobilizarea colegilor de la ANOFM, AJOFM Botoşani, parteneriatul cu Instituţia Prefectului Suceava, dar şi disponibilitatea celor doi primari din Rădăuţi şi Siret sunt atuuri care ne-au unit într-o echipă şi rezultatele ne aparţin tuturor” a concluzionat directorul executiv al AJOFM Suceava, Mirela Florea.

Bursele locurilor de muncă din Siret şi Rădăuţi au fost organizate de AJOFM Suceava la scurt timp după ce HS Timber a anunţat că va disponibiliza peste 630 de angajaţi ai fabricilor din cele două oraşe. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI