Reţeaua Regina Maria achiziţionează Centrul Medical Bucovina din Suceava

Reţeaua Regina Maria anunţă achiziţia pachetului integral de acţiuni al Centrului Medical Bucovina, furnizor de servicii de imagistică din nordul României.

Având ca obiectiv dezvoltarea infrastructurii medicale şi adaptarea la cele mai noi tehnologii, reţeaua de sănătate Regina Maria anunţă că va investi cel puţin 1,5 milioane de euro pentru modernizarea diviziei de imagistică a Centrului Medical Bucovina, precum şi pentru deschiderea unui laborator de analize medicale de ultimă generaţie.

„În pofida contextului actual, avem un buget de investiţii similar anilor trecuţi, de peste 20 de milioane de euro, şi continuăm accelerat strategia noastră de dezvoltare, cu scopul de a deservi cât mai mulţi pacienţi, din toate colţurile ţării. Astfel, 2022 va fi un nou an al investiţiilor, priorităţile fiind extinderea reţelei şi dezvoltarea continuă a infrastructurii medicale din România, precum şi a instrumentelor digitale – telemedicina şi teleradiologia, care au rolul de a oferi acces la medicină de calitate, chiar şi pacienţilor din zone cu deficit de medici. Achiziţia Centrului Medical Bucovina aduce în reţea o echipă de experţi cu o structură bine închegată, cu rezultate remarcabile şi un potenţial mare de creştere” a declarat Fady Chreih, CEO al Reţelei de sănătate Regina Maria.

Centrul Medical Bucovina dispune de două clinici situate în cartierul Burdujeni din municipiul Suceava, înregistrând anul trecut o cifră de afaceri de 2,5 milioane de euro. Clinicile dispun de echipe formate din peste 80 de cadre medicale şi personal auxiliar.

Prin preluarea Centrului Medical Bucovina, Reţeaua de sănătate Regina Maria ajunge la un portofoliu de peste 35 de companii achiziţionate, având cea mai vastă expertiză pe zona de M&A medical din România, ni s-a transmis printr-un comunicat de presă.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI