Peste 1.300 de locuri de muncă oferite la Siret

> Prefectul Alexandru Moldovan: Există premisa soluţionării unor probleme cu puternic impact social şi economic

Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a declarat ieri la Bursa locurilor de muncă vacante organizată la sediul sucursalei din Siret a HS Timber Productions SRL de Agenţia Judeţeană

de Ocupare a Forţei de Muncă, în parteneriat cu Instituţia Prefectului – judeţul Suceava şi Primăria Oraşului Siret, că oferta este foarte consistentă.

„Mulţumim angajatorilor prezenţi la eveniment, firme din judeţ şi de la nivel naţional, a căror deschidere imediată a permis ca oferta să fie foarte consistentă, fiind puse la dispoziţie peste 1.300 locuri de muncă” a spus prefectul.

El a arătat că, prin implicarea activă a autorităţilor locale alături de instituţiile publice cu atribuţii directe, există premisa soluţionării unor probleme cu puternic impact social şi economic, ce vizează întreaga comunitate.

„Suntem alături de oamenii care trec prin momente delicate şi încercăm să facem tot ce este posibil astfel încât să oferim perspective şi soluţii reale la problemele apărute” a declarat Alexandru Moldovan.

Autorităţile sucevene au făcut demersuri pentru organizarea de burse ale locurilor de muncă la Siret şi Rădăuţi, unde peste 630 de angajaţi ai HS Timber Productions vor fi disponibilizaţi, ca urmare a închiderii unor capacităţi de producţie din cauză că activitatea a devenit nerentabilă. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI