Facturi mai mici pentru cinci spitale, cu sprijinul românilor care s-au implicat în campania E.ON „Dăruieşte Lumină”

> Cei 500.000 kWh oferiţi de E.ON au fost facturaţi şi acoperă, în medie, jumătate din consumul de energie necesar spitalelor beneficiare pentru o lună de iarnă > Până în prezent, E.ON a oferit prin intermediul proiectului 1.750.000 kWh pentru zeci de instituţii şi mii de familii nevoiaşe

Cei 500.000 kWh, reprezentând cea mai mare cantitate de energie oferită de E.ON Energie România până acum în cadrul campaniei „Dăruieşte Lumină”, au ajuns la cele cinci spitale beneficiare din Sibiu, Cluj-Napoca, Iaşi, Suceava şi Haţeg şi se regăsesc în facturile de energie electrică şi gaze naturale ale acestor instituţii.

Contravaloarea acestei cantităţi acoperă, în medie, jumătate din consumul de energie aferent unei luni de iarnă pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Spiridon Iaşi, Spitalul Judeţean de Urgenţă Sf. Ioan cel Nou Suceava, Spitalul de Pediatrie Sibiu, Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Cluj-Napoca şi Spitalul Orăşenesc Haţeg.

Campania „Dăruieşte Lumină” s-a derulat în luna decembrie a anului trecut cu ajutorul românilor generoşi care s-au implicat pentru distribuirea celor 500.000 kWh de energie, puşi la dispoziţie de E.ON. Orice interacţiune, like, share sau comentariu folosind hashtagul #daruiestelumina a reprezentat 100 kWh pentru spitalul pentru care au optat românii.

„Ne bucurăm că oamenii s-au gândit la noi, aşa cum şi noi ne gândim în fiecare clipă la ei, atunci când ajung în spitalul nostru. Campania E.ON şi-a atins scopul, o parte din energia consumată de spital este suportată de aceasta. Este un gest de recunoştinţă din partea oamenilor care sunt trataţi în spitale, care cu un click valoros au contribuit la un bine mai mare” spune prof. dr. Diana Cimpoeşu, medic-şef al UPU-SMURD Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Spiridon Iaşi.

„Suntem impresionaţi de efortul personalului din spitale, care este la datorie zi şi noapte, pentru noi. De aceea am dorit să răsplătim tot ceea ce fac ei pentru sănătatea noastră. Le mulţumim tuturor şi ne bucurăm că iniţiativa noastră a primit o susţinere atât de mare din partea românilor dornici să se implice pentru a aduce bine comunităţilor locale” declară Claudia Griech, directorul general al E.ON Energie România.

Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava i-au revenit 84.300 kWh

Ediţia din acest an a campaniei „Dăruieşte Lumină” s-a derulat în perioada 15-24 decembrie 2021, în cadrul acesteia fiind donaţi 500.000 kWh de energie. Este cea mai mare cantitate pusă la dispoziţie până acum de compania E.ON, la ediţiile anterioare cea mai mare cantitate oferită fiind 250.000 kWh.

 La finalul campaniei, Spitalului de Pediatrie Sibiu i-au revenit 123.200 kWh de energie, Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii Cluj-Napoca – 111.900 kWh, Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Spiridon Iaşi – 96.800 kWh, Spitalului Judeţean de Urgenţă Sf. Ioan cel Nou Suceava – 84.300 kWh, iar Spitalului Orăşenesc Haţeg – 83.800 kWh.

În cadrul celor opt ediţii ale campaniei „Dăruieşte Lumină”, desfăşurate începând cu anul 2015, E.ON a oferit 1.750.000 kWh energie pentru 61 de instituţii şi 3.300 de familii nevoiaşe. (C.P.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI