Moldoviţa

Transport de lemn în surplus, depistat de jandarmi

Jandarmii din municipiul Câmpulung Moldovenesc au desfăşurat, marţi, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii tăierilor ilegale de arbori.

Astfel, în jurul orei 13, pe drumul forestier Demăcuşa din Moldoviţa, a fost descoperit un bărbat care transporta 17 mc de material lemnos. La controlul efectuat, el nu a putut justifica 7,21 mc de lemn de molid pentru construcţii rurale.

Administratorul societăţii comerciale care a emis avizul transportului a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 4.000 de lei, iar surplusul de lemn a fost ridicat în vederea confiscării şi predat în custodia Bazei Experimentale Tomnatic.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava a anunţat că va lua măsuri şi în perioada următoare pentru respectarea cadrului legal care reglementează ocrotirea pădurilor. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI