Fotbal judeţean

Liga a IV-a suceveană va reveni în actualitate la jumătatea lunii martie

Fotbalul amator va reveni pe stadioanele din judeţul Suceava începând cu data de 13 martie, când este programată prima etapă din returul sezonului regular al Ligii a IV-a, a anunţat conducerea AJF.

După primele nouă runde, în clasament conduce Juniorul Suceava (20 puncte), urmată de Siretul Dolhasca (18 puncte) şi Şomuzul Preuteşti (17 puncte).

La finalul sezonului regular, punctele se vor înjumătăţi, urmând ca primele cinci clasate să califice în play-off, iar ultimele cinci să evolueze în play-out.

Echipa care se va impune în ediţia de campionat 2021-2022 a Ligii a IV-a sucevene va întâlni la barajul de promovare, în dublă manşă, pe 18 şi 25 iunie, campioana unuia dintre judeţele Iaşi, Botoşani, Vaslui, Neamţ sau Bacău. 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI