Emma Thompson a vorbit despre scenele nud din cel mai recent film al său

Emma Thompson, al cărei film „Good Luck To You, Leo Grande” este proiectat în cadrul Festivalului Sundance, a povestit sâmbătă cât de dificil i-a fost să filmeze scenele nud din această peliculă, povestea unei profesoare trecută de prima tinereţe, care apelează la serviciile unui lucrător sexual, informează AFP.

 „Este probabil cel mai dificil lucru pe care a trebuit să-l fac vreodată!”, a spus actriţa în vârstă de 62 de ani cu prilejul unei conferinţe de presă online în cadrul festivalului de cinema independent, desfăşurat şi anul acesta tot în format virtual din cauza pandemiei de coronavirus. „Este foarte dificil să apari nud la 62 de ani” pe ecran, a explicat actriţa, premiată de două ori cu Oscar, şi care, în această peliculă, este protagonista mai multor scene intime alături de actorul Daryl McCormack, de 29 de ani, şi se dezbracă în faţa unei oglinzi privindu-şi corpul „într-o manieră complet relaxată, fără prejudecăţi”. În această scenă, personajul meu „nu-şi ascunde abdomenul, nu se întoarce, nu încearcă să modifice ceea ce vede”, a explicat Emma Thompson, evocând „exigenţele imposibile” impuse femeilor de a se opune îmbătrânirii propriului corp, considerat tabu pe ecran. „Este marea tragedie a corpului feminin în secolul al XX-lea şi al XXI-lea. Şi este un discurs pe care trebuie neapărat să-l schimbăm”, a subliniat actriţa.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: