Handbal masculin, juniori I

CSU din Suceava a câştigat Cupa „Tinerelor Talente”

La sfârşitul săptămânii trecute, Sala de sport a Şcolii Gimnaziale „Ion Creangă”, din Suceava, a găzduit un puternic turneu amical de handbal rezervat juniorilor I. Competiţia, intitulată Cupa „Tinerelor Talente”, a adunat la start patru dintre cele mai puternice echipe din ţară. Este vorba de CSU din Suceava, câştigătoare anul trecut a titlului naţional la juniori II, iar în momentul de faţă lider autoritar în Seria A a campionatului naţional de juniori I, CSM Focşani – locul 2 în Seria B, CSM Bucureşti – liderul seriei C şi Potaissa Turda – ocupanta locului secund în Seria E.

Formaţia gazdă, antrenată de Vasile Boca, a arătat o formă deosebită cu o săptămână înainte de reluarea sezonului oficial câştigând toate meciurile din program. Locurile următoare au fost ocupate, în ordine, de CSM Focşani, CSM Bucureşti şi Potaissa Turda.

„Competiţia a fost una foarte echilibrată, cele 4 echipe participante fiind de valori apropiate. Toate jocurile disputate au avut calitate, fiind şi extrem de spectaculoase. Ne bucurăm ca am fost gazda unui turneu atât de puternic şi că oaspeţii noştri au plecat satisfăcuţi de la Suceava. Vreau să mulţumesc pentru implicare echipelor participante, precum şi conducerii Şcolii Gimnaziale «Ion Creangă» din Suceava, doamna director Luminiţa Martiniuc constituind un sprijin permanent în bunul mers al activităţilor noastre”, a declarat antrenorul Vasile Boca.

Rezultatele înregistrate în cadrul turneului de la Suceava:

CSM Focşani – CSU din Suceava        26-38 (12-21)

CSM Bucureşti – Potaissa Turda        33-32 (16-18)

CSU din Suceava – Potaissa Turda     38-29 (20-16)

CSM Focşani – CSM Bucureşti            34-31 (17-13)

CSM Focşani – Potaissa Turda                    34-32 (18-15)

CSM Bucureşti – CSU din Suceava      33-40 (16-22)

 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI