Fotbal

Şomuz Fălticeni a reluat antrenamentele

Şomuz Fălticeni s-a reunit, la finele săptămânii trecute, pe stadionul „Constantin Jamaischi”, în vederea startului pregătirilor pentru partea a doua a campionatului Ligii a III-a.

La primul antrenament din acest an, sub comanda antrenorului Iulian Ionesi s-au prezentat un număr de 18 jucători, 15 din vechea formulă de echipă, Puianu, Malac, Alecsandru, Al. Nistor, Antonesei, Vitu, E. Ciobanu, R. Ciobanu, Bejenar, Cîrstean, Pitic, Julei, I. Nistor, Sahru şi Străjeriu, plus trei jucători aflaţi în probe. Chirilescu şi Dănilă au fost învoiţi, amândoi fiind în carantină.

Gruparea fălticeneană s-a despărţit în pauza de iarnă de patru jucători, este vorba de Vasile Padovei, Alexandru Irimescu, Olavio Gomes şi Tarek Afkir.

„Roş-negrii” se vor reacomoda la efort până pe 26 ianuarie, când vor intra, pentru zece zile, în cantonament pe plan local.

Şomuz Fălticeni are programate nu mai puţin de zece meciuri amicale până la reluarea Ligii a III-a, trupa lui Iulian Ionesi urmând să întâlnească în această iarnă formaţiile Juniorul Suceava (26 ianuarie şi 5 februarie), LPS Suceava (9 şi 26 februarie), Ştiinţa Miroslava (12 februarie), Bucovina Rădăuţi (16 şi 23 februarie), Dante Botoşani (19 februarie), Aerostar Bacău (2 martie) şi Şomuzul Preuteşti (5 martie).

Gruparea fălticeneană va aborda ultimele trei etape din sezonul regular cu un obiectiv clar: calificarea în play-off, zonă de care o desparte un singur punct. Liga a III-a se va relua pe data de 12 martie, Şomuz Fălticeni mai având de jucat în sezonul regular cu Foresta Suceava (acasă), Huşana Huşi (deplasare) şi Dante Botoşani (acasă). (

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: