Plasat sub control judiciar

> Măsura a fost aplicată unui bărbat din Câmpulung Moldovenesc, pentru că a condus sub influenţa alcoolului şi fără permis

Un tânăr de 29 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, a fost reţinut, iar apoi plasat sub control judiciar pentru că a condus sub influenţa alcoolului şi fără permis un autoturism.

Potrivit Parchetului Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc, în data de 26 decembrie 2021, s-a dispus începerea urmăririi penale cu privire la săvârşirea infracţiunilor „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe” pentru că, în jurul orei 23.25, bărbatul, în vârstă de 29 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, a condus un autoturism pe o stradă din municipiul Câmpulung Moldovenesc, având o concentraţie alcoolică în sânge de 2,35 grame la mie şi fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Printr-o ordonanţă a lucrătorilor de poliţie din cadrul Poliţiei Câmpulung Moldovenesc, s-a dispus luarea măsurii reţinerii pe o perioadă de 24 ore. Totodată, faţă de suspect s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpat, pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Parchetul Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc menţionează că faţă de inculpat a fost dispusă luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, începând cu data de 11 ianuarie a.c. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: