Minifotbal

Opt echipe sucevene la startul Cupei „Unirea”

La sfârşitul acestei săptămâni, municipiul Iaşi va găzdui Cupa „Unirii”, o competiţie devenită deja de mare tradiţie, care a ajuns la a XV-a ediţie. La începutul fiecărui an, în luna ianuarie, la Magic Arena, cele mai bune de echipe de minifotbal din România se strâng pentru a-şi disputa întâietatea la Cupa „Unirii”.

La ediţia din acest an, pe tabloul de concurs se vor afla nu mai puţin de 40 de formaţii din toate zonele ţării. Judeţul Suceava are o reprezentare numeroasă la acest prestigios turneu, având pe tabloul de concurs nu mai puţin de opt echipe: Mihu Acoperişuri, gruparea care a câştigat trofeul în 2020 şi a jucat finala ediţiei precedente, pierdută la mare luptă, după lovituri de departajare, în faţa campioanei României, Nova Vita Târgu Mureş, Family Suceava, Las Vegas Suceava, Vicov Bucovina, Rarăul Câmpulung Moldovenesc, Bucovina Bădeuţi, Ştiinţa Vicovu de Sus şi Juventus Costişa.

Cele 40 de echipe participante au fost distribuite de către organizatori în 10 grupe a câte 4. Câştigătoarele se vor califica automat în faza următoare, alături de cele mai bune 6 locuri 2.

Formaţia Mihu Acoperişuri, care a fost desemnată cap de serie la tragerea la sorţi, a fost repartizată în Grupa J, alături de Juventus Costişa, Belfoot Iaşi şi Eli Roofs Iaşi.

Family Suceava va juca în Grupa D, împreună cu Fratellini M14 Galaţi, Viitorul 2018 Iaşi şi Centric IT Solutions.

Las Vegas Suceava va evolua în Grupa F, în compania celor de la Premier Iaşi, Fiesta Roman şi Instructorii Auto Driver Iaşi, în vreme ce Vicov Bucovina şi Rarăul Câmpulung Moldovenesc vor fi adversare în Grupa G, din care mai fac parte ASC Homocea şi BorgWarner Iaşi.

Bucovina Bădeuţi îşi va apăra şansele în Grupa H, împotriva echipelor Union Team Iaşi, AS Amicii Iaşi şi ASC Ivacec Vaslui.

Din Grupa I, în afară de Ştiinţa Vicovu de Sus, mai fac parte belgienii de la Sporting ANS Liege, Gemina Cluj şi Friends Team Paşcani.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: