Oprah Winfrey va produce un documentar despre Sidney Poitier pentru Apple

Oprah Winfrey va aduce un omagiu regretatului actor Sidney Poitier, producând un documentar despre această legendă a cinematografiei pentru Apple, informează DPA.

După moartea faimosului actor, joia trecută, la vârsta de 94 de ani, Apple are în pregătire un documentar dedicat acestuia, cu Oprah în calitate de producător executiv, iar Reginald Hudlin în cea de regizor. Proiectul, potrivit revistei de specialitate Variety, se află în producţie de mai bine de un an.

Documentarul, o producţie Apple Original Films, care nu a primit încă titlu, va oferi o examinare în profunzime a vieţii lui Poitier, care va include şi participarea familiei sale.

În 1964, Sidney Poitier a doborât barierele rasiale devenind primul actor de culoare recompensat cu un Oscar pentru rolul din „Lilies of the Field”, inspirând o întreagă generaţie în timpul mişcării pentru drepturi civile. Oprah, care l-a intervievat pe Poitier în emisiunea sa, i-a adus un omagiu pe reţelele de socializare duminică.

O piesă de teatru pentru Broadway despre viaţa actorului, semnată de dramaturgul Charles Randolph-Wright, a fost, de asemenea, anunţată recent.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: