Fotbal, Liga a III-a

Jucătorii echipei Şomuz Fălticeni revin la antrenamente

Şomuz Fălticeni şi-a conturat programul de pregătire pe care îl va urma în această iarnă, până la reluarea campionatului Ligii a III-a. Reunirea lotului va avea loc azi, iar după reacomodarea la efort, echipa antrenată de Iulian Ionesi va intra în regim de cantonament pe plan local.

Fălticenenii au în program zece meciuri amicale, printre adversarii din această iarnă fiind Juniorul Suceava, LPS Suceava, Bucovina Rădăuţi, Dante Botoşani, Ştiinţa Miroslava şi Aerostar Bacău.

Şomuz Fălticeni s-a despărţit în pauza de iarnă de patru jucători, este vorba de Vasile Padovei, Alexandru Irimescu, africanul Olavio da Pinho Gomes şi belgianul Tareq Afkir, lotul urmând să fie completat cu alţi fotbalişti.

Gruparea fălticeneană va aborda ultimele trei etape din sezonul regular cu un obiectiv clar, calificarea în play-off, zonă de care o desparte un singur punct.

Liga a III-a se va relua pe data de 12 martie, Şomuz Fălticeni mai având de jucat în sezonul regular cu Foresta Suceava (acasă), Huşana Huşi (deplasare) şi Dante Botoşani (acasă).

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI