Număr mare de intervenţii Salvamont la începutul anului

> 30 de persoane au fost salvate

Salvamontiştii au avut un număr foarte mare de intervenţii la începutul anului. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate zeci de apeluri de urgenţă şi alte solicitări la serviciile Salvamont din toată ţara.

În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 27 de apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor, au anunţat salvatorii montani.

Cele mai multe intervenţii au avut salvamontiştii din Vatra Dornei, Gorj, Lupeni şi Neamţ. În total aceştia au avut 13 misiuni în timp ce câte două apeluri au fost înregistrate de Salvamont Borşa, Maramureş, Mureş şi Braşov.

De asemenea, câte un apel a fost înregistrat la Salvamont Brezoi, Buşteni, Sinaia, Bihor, Harghita şi Sibiu.

În timpul intervenţiilor au fost salvate 30 persoane, opt dintre acestea fiind transportate la spital cu autospeciale de la Ambulanţă şi SMURD.

La dispeceratul Salvamont s-au mai primit 37 apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre domeniile schiabile şi traseele turistice din zona montană.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI