ISJ Suceava anunţă reluarea testării elevilor

> Şapte teste rapide au fost pozitive

Şapte teste antigen rapide pentru elevi din judeţul Suceava, care au început cursurile de luni, au fost pozitive. Dintre acestea, două au fost confirmate prin RT-PCR, trei au fost neconfirmate, iar două sunt în analiză.

Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Suceava, în zilele de luni şi marţi au fost utilizate în judeţ 47.288 de teste  rapide antigen non-invazive.

Rezultatul a fost negativ în cazul a 47.143 de teste, la alte 138 rezultatul a fost invalidat, iar şapte au fost pozitive.

Din cele şapte teste pozitive, două au fost confirmate cu test RT-PCR, trei au fost neconfirmate, iar două sunt în curs de verificare. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI