Afecţiune şi cadouri

În cadrul acţiunii naţionale „Din suflet pentru români”, organizaţia PSD Suceava informează că a oferit zâmbete şi cadouri mamelor de la „Centrul de servicii de protecţie a cuplului mamă-copil – centrul maternal Suceava” şi vârstnicilor de la „Centrul de Îngrijire Bătrâni Ingvar Kamprad” din Siret.

„Prin această acţiune, socialiştii suceveni au încercat să aducă puţină bucurie în sufletele celor mai greu încercaţi de viaţă, considerând că «a dărui» este poate cel mai frumos cadou pe care îl putem face celor de lângă noi. Şi asta pentru că niciodată nu dăruim simple cadouri, ci dăruim ceea ce suntem. Iar, în pragul sărbătorilor de iarnă, suntem mai atenţi, suntem mai buni, suntem mai uniţi. Pe lângă toate acestea, a avea grijă de mamele şi vârstnicii noştri, reprezintă o dovadă de respect atât faţă de trecut, cât şi faţă de viitor” ni s-a transmis într-un comunicat al organizaţiei PSD Suceava. (A.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: