Focuri de armă, la Preuteşti

> Chemaţi să aplaneze un conflict în familie, poliţiştii au tras focuri de armă într-un bărbat care i-a ameninţat cu un cuţit > Din ricoşeu a fost rănit şi fiul agresorului

 Poliţiştii suceveni au tras focuri de armă într-un bărbat din Preuteşti care i-a ameninţat cu cuţitul. Cazul a avut loc duminică, 19 decembrie.

Potrivit IPJ Suceava, în jurul orei 21.15, un tânăr (29 ani) din localitate a apelat 112 spunând că tatăl său (54 ani), aflat sub influenţa băuturilor alcoolice se manifestă agresiv la adresa sa şi a soţiei sale.

Patrula de poliţie care a intervenit a fost întâmpinată de bărbat cu un cuţit în mână. I s-a solicitat bărbatului să arunce cuţitul, însă acesta nu s-a conformat şi s-a îndreptat ameninţător spre poliţişti.

„A fost executată somaţia legală şi un foc de avertisment în plan vertical, după care, întrucât agresorul s-a îndreptat către poliţişti, s-au executat focuri de armă asupra sa, fiind rănit în zona unui membru inferior” a transmis Poliţia Suceava.

Mai mult decât atât, un proiectil a ricoşat şi în direcţia bărbatului de 29 de ani, atingându-l superficial în zona omoplatului.

Ambii bărbaţi au primit îngrijiri medicale, vieţile lor nefiind puse în pericol.

În urma intervenţiei, agresorul a fost imobilizat şi dezarmat. El este cercetat pentru violenţă în familie, purtare abuzivă şi ultraj. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: