Suceava

Ţarcul de la Târgul de Crăciun a fost desfiinţat

> De vineri, accesul în târg este permis tuturor

Gardurile care delimitau Târgul de Crăciun din centrul municipiului Suceava şi unde era permis doar accesul persoanelor cu certificat verde Covid au fost ridicate vineri după-amiază.

Măsura a intervenit după ce s-au modificat, prin hotărâre de guvern, restricţiile impuse în perioada stării de alertă.

Directorul Poliţiei Locale Suceava, Ovidiu Doroftei, a supravegheat acţiunea de îndepărtare a gardurilor.

Delimitarea Târgului de Crăciun din Suceava cu garduri şi impunerea ca în acest târg să fie permis doar accesul persoanelor cu certificat verde Covid a fost decisă de DSP Suceava, pentru a aviza funcţionarea acestui târg.

Primarul Ion Lungu a explicat, la deschiderea Târgului de Crăciun, că a încercat să găsească cea mai bună soluţie, ţinând cont de măsurile de protecţie din pandemie, prin care sucevenii să se poată bucura de Bradul de Crăciun din zona centrală fără să fie nevoiţi să prezinte un certificat verde Covid şi, astfel, s-a decis delimitarea târgului şi verificarea certificatelor verzi de Poliţia Locală în cazul celor care doreau să viziteze târgul.

Măsura a fost amplu criticată pe reţelele de socializare, iar, cu fiecare prilej, primarul Ion Lungu a încercat să explice că nu a fost dorinţa lui să delimiteze Târgul de Crăciun, ci că „aşa sunt regulile din pandemie”. (N.B.)

Un comentariu

  1. Harry Twatter says:

    Primarul Ion Lungu NU a explicat, la Târgului de Crăciun cit a costat tarcul, instalarea si dezafectarea acestuia, cine a platit pentru toate astea si unde se afla tarcul acum.
    Poate ca unii din cei ale caror taxe platite au fost abuzate ar vrea un raspuns.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI