Accident pe centura municipiului Suceava

> Trei persoane, încarcerate, au fost extrase de echipajele SMURD

Un grav accident de circulaţie s-a produs joi seara, pe centura municipiului Suceava spre Pătrăuţi.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, cpt. Alin Găleată, a precizat că în accident  au fost implicate trei autovehicule, iar trei persoane au rămas încarcerate. Potrivit sursei citate, impactul mai puternic a fost între două dintre autoturismele implicate, din care au şi rezultat cele trei victime încarcerate.

Cele trei persoane încarcerate au fost extrase de pompieri, conştiente şi cooperante, fiind evaluate din punct de vedere medical. Acestea au fost preluate de ambulanţe şi au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, având diverse traumatisme.

În cel de-al treilea autoturism implicat se aflau două persoane care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

La faţa locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială de stingere, una de descarcerare şi două ambulanţe SMURD (EPA şi TIM), cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava.

Accidentul a fost generat de o depăşire neregulamentară

Potrivit IPJ Suceava, accidentul s-a produs în jurul orei 19.40. Un tânăr (19 ani) din Frătăuţii Vechi conducea autoturismul Volkswagen Touran pe VO2P, având direcţia de deplasare Şcheia – Dărmăneşti. El a efectuat o manevră de depăşire a unui camion ce rula în faţa sa, încălcând marcajul longitudinal continuu care separă sensurile de mers şi pătrunzând pe sensul opus, unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul Volkswagen Passat condus de un tânăr (22 ani) din Suceava.

În urma primei coliziuni, cel din urmă autoturism a fost proiectat în autoturismul Dacia Logan care rula în spatele său şi era condus de un bărbat (41 ani) din Suceava.

Şoferul de 22 ani a suferit răni serioase, pe când şoferul de 19 ani şi un pasager (tot de 19 ani) din acelaşi autoturism au suferit răni uşoare.

Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal privind „vătămare corporală din culpă”. (N.B.; Foto: ISU Suceava)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI