Trei vehicule au ars într-o singură zi

> Flăcările au izbucnit din cauza problemelor de natură electrică

În cursul zilei de joi, 24 noiembrie, în judeţ au luat foc două maşini şi un tractor. În toate cele trei situaţii, flăcările au izbucnit din cauza scurtcircuitelor electrice.

În comuna Ilişeşti, un Volkswagen a luat foc din mers în timp ce era condus pe DN 17 de o femeie din comună. Ea a oprit maşina, şi-a chemat soţul şi a anunţat pompierii. Cuplul a reuşit să stingă incendiul până la sosirea pompierilor. Lucrătorii din cadrul ISU Suceava au stabilit că incendiul a avut sursa probabilă un scurtcircuit la instalaţia electrică. Autoturismul a fost avariat.

Peste câteva ore, un tractor a luat foc din mers în comuna Păltinoasa. Şoferul (proprietarul) a relatat că, în timp ce se afla la câmp, a observat o flacără sub bord, motiv pentru care a sărit din interiorul utilajului şi a încercat să stingă focul, însă fără rezultat. Flăcările au fost lichidate de pompieri, însă tractorul, de 25.000 lei, a fost distrus în totalitate. Lucrătorii ISU au stabilit ca împrejurare determinată a producerii incendiului ,,scurtcircuit electric”.

În comuna Baia, proprietara unui BMW a observat că maşina, parcată în curtea locuinţei, luase foc. Incendiul a fost fost lichidat de pompieri din cadrul Detaşamentului  ISU Fălticeni, însă vehiculul, în valoare de 10.000 lei, a ars în totalitate. Cauza incendiului a fost stabilită de lucrătorii ISU: ,,scurtcircuit electric – conductor electric defect”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: