Bogdan Gheorghiu, felicitat pentru activitatea de ministru al Culturii

>  A reprezentat cu cinste liberalismul şi filiala PNL Suceava în Guvernul României

 Preşedintele Organizaţiei Judeţene PNL Suceava, Gheorghe Flutur, i-a adus, miercuri, mulţumiri şi aprecieri ministrului Culturii, suceveanul Bogdan Gheorghiu, care pe parcursul a mai bine de 2 ani  a „reprezentat  cu cinste liberalismul şi Filiala PNL Suceava în Guvernul României”, într-o perioada grea şi cu multe provocări.

El a adăugat că, personal, îi pare rău că prin negocieri nu s-a putut ca Ministerul Culturii să fie gestionat în continuare de PNL, ceea ce ar fi însemnat că  Bogdan Gheorghiu ar fi putut continua la Ministerul Culturii.

„El rămâne un tânăr politician echilibrat, care a ştiut să ţină aproape personalităţile din acest domeniu. A lucrat foarte bine cu colegii din guvern şi a relaţionat foarte bine cu instituţiile administraţiei publice, a răspuns prezent la toate solicitările, a avut răbdare, diplomaţie şi şi-a respectat cuvântul dat. Portofoliul de ministru al Culturii îi creează lui Bogdan Gheorghiu profilul unui om politic de viitor, iar eu vreau să-i mulţumesc pentru echipă şi pentru performanţă” a spus Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: