Potrivit viceprimarului Lucian Harşovschi

Toţi sucevenii, vaccinaţi sau nevaccinaţi, se vor putea bucura de Bradul de Crăciun din centrul oraşului

> …Dar Târgul de Crăciun nu va include această zonă

Viceprimarul Lucian Harşovschi a anunţat marţi că toţi sucevenii, vaccinaţi sau nevaccinaţi, vor putea să se bucure de Bradul de Crăciun şi de ornamentele luminoase amplasate în centrul oraşului. Anterior, primarul Ion Lungu anunţase că la Târgul de Crăciun vor putea intra doar persoanele cu certificat verde.

Viceprimarul a spus că anul acesta este o situaţie atipică, din cauza pandemiei şi stării de alertă: „Am discutat la Direcţia de Sănătate Publică şi Prefectură, iar condiţia era ca Târgul de Crăciun să fie accesibil persoanelor vaccinate sau trecute prin boală şi care pot prezenta certificate verzi”.

El a arătat că pentru că nu trebuie să fie diferenţe între persoanele vaccinate şi cele nevaccinate, s-a luat decizia ca tot ceea ce înseamnă zonă centrală, brad, cupolă luminoasă şi ornamente să nu fie cuprinse în perimetrul Târgului de Crăciun.

Lucian Harşovschi a informat că s-a luat această decizie pentru ca toţi cei care doresc să meargă acolo, indiferent că sunt copii, părinţi, ori bunici, să o facă fără nicio problemă.

Reamintim că Târgul de Crăciun va fi deschis în 26 noiembrie, iar luminile din Bradul de Crăciun vor fi aprinse în seara de 27 noiembrie. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: