Patriarhul Daniel confirmă că s-a vaccinat împotriva Covid-19

Patriarhul Daniel a răspuns, ieri, întrebărilor jurnaliştilor, care au vrut să ştie dacă este sau nu vaccinat împotriva Covid-19. „Sigur, ne-am vaccinat! Gata!”, a spus conducătorul Bisericii Ortodoxe Române.

Acesta nu a dorit să spună ce ser a folosit. „Toate datele sunt confidenţiale”, a mai spus Prefericitul Daniel, întrebat ce ser a folosit pentru vaccinare sau dacă a fost un vaccin cu două doze sau monodoză.

Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române, a transmis că Părintele Patriarh a confirmat marţi, într-o scurtă întâlnire cu presa, la ieşirea din Parlament, că s-a vaccinat. „Poziţia favorabilă a BOR faţă de vaccinarea în sine ca act medical profilactic şi benevol este deja foarte bine cunoscută”, a spus Vasile Bănescu.

În ultima perioadă au existat controverse în ceea ce priveşte implicarea Bisericii Ortodoxe Române în campania de vaccinare. De asemenea, reprezentanţii BOR au fost întrebaţi de mai multe ori dacă Patriarhul s-a vaccinat, dar acest lucru nu a fost dezvăluit până acum.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: