Rugbi, Divizia Naţională

CSM Suceava, la ultima întâlnire cu proprii suporteri din acest an

> Sâmbătă, de la ora 11.00, CSM Suceava va primi, pe stadionul „Unirea”, vizita liderului Ştiinţa Petroşani

La capătul unui campionat extrem de complicat din cauza dificultăţilor financiare, echipa de rugbi CSM Suceava va primi, sâmbătă, pe terenul „Unirea”, vizita liderului Diviziei Naţionale, Ştiinţa Petroşani. În urmă cu o etapă, formaţia suceveană a pierdut prin neprezentare meciul pe care ar fi trebuit să-l dispute pe terenul celor de la CS Năvodari, în etapa a XVI-a. Blocajul financiar în care se află secţia de rugbi a clubului şi problemele de efectiv din cadrul lotului de jucători, precum şi pandemia cu coronavirus au părut a fi principalele motive pentru care echipa pregătită de Marcel Creţuleac nu a făcut deplasarea.

Conform regulamentului, meciul a fost omologat cu rezultatul de 5-0 în favoarea grupării de pe malul mării.

„Este ultimul meci din acest an în faţa propriilor suporteri şi, chiar dacă ne vom lupta cu cei mai buni, sper să facem un meci frumos. A fost un sezon dificil din toate punctele de vedere, începând cu pandemia cu coronavirus şi încheind cu probleme de finanţare şi multitudinea de accidentări.

Pentru noi este important ca echipa de rugbi CSM Suceava să existe, ca tinerii jucători să aibă o şansă de a evolua la seniori după ce şi-au terminat junioratul.

Avem în spate o istorie glorioasă de decenii în rugbiul românesc şi sper să terminăm cu capul sus şi acest campionat”, a declarat antrenorul echipei CSM Suceava, Marcel Creţuleac.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: