Box, Campionatul naţional de junior

Medalie de argint pentru suceveanul Andrei Bratu

Pugilismul sucevean este viu şi are resurse. Secţia de box a Clubului Sportiv Municipal din Suceava a punctat din nou la nivel naţional prin tânărul Andrei Bratu. Sportivul antrenat de Andu Vornicu a obţinut o medalie de argint la Campionatul naţional de juniori, care s-a desfăşurat, pe parcursul săptămânii trecute, la Brăila.

Suceveanul a disputat finala categoriei 75 de kilograme împotriva dinamovistului Rareş Stoiculescu, fiind declarat învins după o decizie la limită. Bratu şi Stoiculescu au primit câte două voturi favorabile, în timp ce al cincilea arbitru judecător a văzut egalitate. În aceste cazuri extrem de rare, de egalitate perfectă, regulamentul prevede ca preşedintele Comisiei de Arbitri să solicite arbitrilor judecători să delibereze din nou, aşa ajungându-se la o decizie de 3-2 în favoarea pugilistului legitimat la Dinamo Bucureşti.

„Ţinând cont de modul în care a decurs programul de pregătire mă aşteptam ca Andrei să cucerească titlul de campion, mai ales că a mai avut ocazia să boxeze cu adversarul său, la lotul naţional, ieşind mai de fiecare dată în avantaj. Din păcate, el n-a boxat la nivelul său maxim în finală, şi astfel am ajuns în situaţia prezentată mai sus. N-avem ce face, suntem un club mic, aşa că trebuie să ne obişnuim cu locul al doilea în astfel de ipostaze. Una peste alta, sunt mulţumit de Andrei, care a avut un traseu foarte dificil până în finală, ieşind învingător în semifinale din confruntarea cu campionul de anul trecut”, a declarat antrenorul Andu Vornicu, care a dorit să mulţumească pentru sprijin sponsorilor Ciprian Nuţu, Sergiu Rotari, Codruţ Popescu, Bogdan Florea, Bogdan Straton şi Clubului Sportiv Municipal Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: