Suceveni, vi se pregăteşte ceva!

De Lăsatul Secului, o formaţiune politică, AUR, împreună cu enoriaşii şi slujitorii câtorva culte religioase(!), culte care devin astfel peste capul credincioşilor partide politice, au ieşit să protesteze în Piaţa Centrală a Sucevei împotriva celor ce le fură libertatea, guvernanţi şi medici. Numai că libertatea pentru care luptă ei nu este libertatea tuturor cetăţenilor, ci doar a nevaccinaţilor, iar AUR şi respectivele culte religioase protestează împotriva deciziilor statului de a proteja viaţa tuturor cetăţenilor, ceea ce, să recunoaştem, miroase a crimă. Să fie vorba de principiul „Scapă de boală cine poate, cine nu, adio şi-un praz verde“?

Este adevărat, în România Revoluţia a adus libertatea de a protesta, dreptul la opinie şi libertatea cuvântului, dar cu respectarea drepturilor celorlalţi cetăţeni şi a legilor. Or, deşi în gestionarea stării pandemice s-a legiferat, ca în multe ţări pe mapamond, prezentarea certificatului de vaccinare, distanţarea fizică, evitarea aglomerărilor şi purtarea măştii, cele câteva sute de manifestanţi între care foarte mulţi copii n-au respectat legea.

„Jos masca!” strigau organizatorii, iar jandarmii îi priveau pasivi, în timp ce „oratorii“ debitau minciuni sfruntate: masca conţine viermi, oxigenul ucide, vaccinul conţine SIDA şi medicii sunt trădători! Să fi ajuns oare Suceava polul analfabetismului că tolerează asemenea enormităţi? A se lua în calcul că AUR poate ajunge la Putere în România cu astfel de minciuni gogonate! Ce vrea să facă cu Puterea? Să închidă şcolile, spitalele, instituţiile de cercetare, universităţile şi să ne întoarcem la tratamentul cu leacuri dacice şi cu vrăjile lui George Simion care a dirijat totul din umbră la Suceava? Chiar nimeni nu poate sancţiona minciuna şi manipularea generatoare de crime? Care e deosebirea între a ucide minţind şi a ucide cu kalaşnikovul? Câte decese vor avea pe conştiinţă(?) Şoşoacă, Simion şi ceilalţi aurişti?

E clar, nici organizatorii n-au respectat legile, dar nici poliţiştii şi jandarmii n-au intervenit decât cu nişte amenzi modice, motiv pentru care autorităţile responsabile, comandanţii ar trebui să demisioneze şi să lase loc celor dispuşi să aplice legea. Câţi dintre participanţi se vor contamina, ei şi familiile lor cu copii şi bunici şi vor ocupa, Doamne fereşte, locurile supraaglomeratelor secţii ATI?

A doua chestiune care devine preocupantă este pe mâna cui a ajuns cuvântul lui Dumnezeu: încă dinainte de 1900, reprezentanţii cultelor, teologii învăţau să vindece şi să vaccineze populaţia, ei au dus greul în eradicarea gripei spaniole şi nu numai. Ştiţi că înainte de război preoţii predicau din amvon împotriva superstiţiilor şi a eresurilor, a credinţelor populare nocive şi împreună cu învăţătorii editau cărţi de popularizare a ştiinţelor? Ce să se fi întâmplat după Revoluţie că reprezentanţii cultelor nu mai recunosc rolul ştiinţelor, în speţă al medicilor şi al cercetării ştiinţifice medicale?

Să fie oare criminali cercetătorii medicinişti şi creatorii vaccinurilor cărora Dumnezeu le-a ascultat rugăciunile de a avea cu ce să salveze omenirea de bolile contagioase? Nu cred că a existat vreunul care să nu-şi fi făcut semnul crucii la începerea activităţii de cercetare. Aţi văzut cum se pregătesc rugându-se chirurgii atunci când pun mâna pe bisturiu? Până unde poate merge minciuna? Am aflat că în Occident bisericile şi-au deschis sute, poate mii de centre de vaccinare. Oare la noi de ce nu este posibil în condiţiile în care spre deosebire de ei avem zilnic sute de decese ale nevaccinaţilor? Dumnezeu nu are grijă de toţi la fel?

Aceasta nu e bătălie politică, ci război împotriva poporului român, iar Parlamentul, Guvernul, Biserica se fac că nu văd. Atenţie: prin efortul eroic al medicilor, al personalului sanitar, prin intervenţia autorităţilor, a tuturor oamenilor învăţaţi, a opiniei publice sănătoase boala va trece, dar rănile deschise acum nu se vor vindeca dacă manipulatorii, trădătorii, laşii, ticăloşii nu vor ajunge în faţa tribunalelor.

De când e lumea şi pământul, cei ce n-au ţinut cont ori s-au împotrivit cursului normal al evoluţiei ştiinţifice şi-au ratat viaţa.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: