Preşedinta femeilor liberale sucevene a demisionat din PNL!

> „Faptul că s-a ajuns până la a minţi, efectiv, electoratul, m-au determinat să părăsesc acest proiect” a transmis Cătălina Culipei

Preşedintele Organizaţiei Judeţene de Femei din PNL Suceava, consilierul judeţean Cătălina Culipei, a demisionat din partid pentru că nu mai crede că PNL este proiectul în care poate să continue.

„A venit momentul în care să îmi iau rămas bun de la un proiect pentru care mi-am dedicat toată energia ultimilor ani. Un proiect în care am crezut cu tărie, un proiect care m-a determinat să lupt pentru toate principiile pe care le-am dobândit de-a lungul vieţii. Un proiect politic despre care credeam că este drept, despre care credeam că mă reprezintă, pe care l-am propovăduit cu toată puterea mea” a spus Cătălina Culipei.

Ea precizează că, acum, din acel proiect nu mai regăseşte nimic care să o reprezinte, pentru că oamenii s-au schimbat, dar totodată s-au schimbat principiile, valorile şi aşteptările.

„Astăzi, Partidul Naţional Liberal este un partid care nu mă face mândră, modul de a se lua deciziile mă surprinde, iar faptul că s-a ajuns până la a minţi, efectiv, electoratul, m-au determinat să părăsesc acest proiect” a continuat liderul demisionar.

„Renunţ la Partidul Naţional Liberal de astăzi, pentru a-mi putea continua toate proiectele pe cont propriu, fără minciuni, fără compromisuri, fără ruşine” a mai precizat, vineri, Cătălina Culipei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: