Adele a lansat oficial noul său album, „30”

 Vedeta muzicală Adele şi-a lansat primul album de studio din ultimii şase ani, cucerind critici şi fani deopotrivă cu discul despre care a declarat că l-a realizat pentru a-i explica fiului ei divorţul prin care a trecut, informează Reuters. Mult aşteptatul „30” este al patrulea album de studio al artistei britanice, ale cărei balade despre despărţiri, regrete şi nostalgie, ajunse în fruntea topurilor muzicale de top, au propulsat-o în rândul celor mai de succes cântăreţe şi compozitoare din toate timpurile.

În recenziile lor, criticii au lăudat onestitatea de care dă dovadă vedeta pe acest album, pe care ea l-a descris drept „sensibil” şi în care cântăreaţa, notorie pentru menţinerea privată a vieţii sale personale, a inclus fragmente vocale emoţionante înregistrate cu fiul ei Angelo, în vârstă de 9 ani.

„30” îi urmează albumului „25”, recompensat cu premiul Grammy, şi, ca şi discurile anterioare, poartă numele unei pietre de hotar din viaţa cântăreţei printre ale cărei hituri se numără „Someone Like You” şi „Hello”.

Adele şi-a anunţat divorţul de soţul ei, Simon Konecki, în 2019.

Adele şi-a făcut revenirea în muzică luna trecută, odată cu lansarea baladei pentru pian „Easy On Me”. Piesa a ajuns rapid în fruntea topurilor din întreaga lume, iar aşteptările sunt mari pentru „30”, notează Reuters. „Nu mă sătur de #adele30. Este genial de plin de emoţie şi merită aşteptarea de 6 ani”, a scris un utilizator pe Twitter. „O secundă în albumul lui Adele şi deja îl iubesc”, a scris un alt fan.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI