A apărut calendarul creştin-ortodox pentru anul 2022

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop Calinic, Departamentul Colportaj al Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor a pus în vânzare Calendarul creştin-ortodox pe anul 2022 în cele trei formate: tip filă (de perete), tip foaie (de perete) şi tip agendă.

Spre deosebire de anii anteriori, calendarul tip agendă a fost îmbogăţit cu un Cuvânt înainte al Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop Calinic, cu organigrama actualizată a Administraţiei eparhiale şi cu lista tuturor aşezărilor monahale din cuprinsul Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor.

Calendarul creştin-ortodox pe anul 2022 poate fi achiziţionat de la librăriile şi magazinele de cărţi şi obiecte bisericeşti ale Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor (Depozitul de Colportaj, Pangarul „Arimateea – Bucurii pentru suflet” etc.) şi va fi disponibil în pangarele bisericilor.

Conform hotărârii Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, Anul 2022 este dedicat rugăciunii în viaţa Bisericii şi a creştinului, precum şi sfinţilor isihaşti Simeon Noul Teolog, Grigorie Palama şi Paisie de la Neamţ, informaţie vizibilă pe coperta calendarului, care este ilustrată cu icoana „Maica Domnului – Oranta”, fragment preluat dintr-o compoziţie iconografică a pictorului Gabriel Ursutz. (ArhiepiscopiaSucevei.ro)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: