În 2022, pentru al zecelea an consecutiv

Taxele şi impozitele locale din municipiul Suceava nu se majorează

> Ion Lungu: Strategia mea este de a creşte masa fiscală şi nu taxele sau impozitele

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat, ieri, într-o declaraţie de presă, că taxele şi impozitele locale aferente anului 2022 nu vor fi majorate.

El a spus că acestea vor fi aceleaşi ca şi în 2021, iar că pentru anumite categorii vor fi chiar diminuate cu 1-2 lei, datorită calculelor cu zecimale.

Primarul a explicat că va fi aplicată, conform legii, indexarea obligatorie cu rata inflaţiei, care a fost de 2,6%. Iar pentru a menţine taxele la nivelul anului 2021, se va aplica o reducere cu aceeaşi valoare.

„Este al zecelea an consecutiv când taxele şi impozitele locale nu cresc la municipalitatea suceveană” a precizat Ion Lungu.

Primarul a explicat că strategia Primăriei Municipiului Suceava este de a creşte masa fiscală, respectiv numărul de roluri fiscale, cum s-a întâmplat în ultimii ani, şi nu de a creşte taxele şi impozitele locale. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: