DSP Suceava:

Programul de funcţionare al centrului de vaccinare din incinta USV a fost prelungit

> Centrul de vaccinare din Vatra Dornei se mută în incinta Şcolii Generale Nr. 3 > Luni s-au vaccinat peste 2.500 de suceveni, majoritatea cu prima doză

Directorul executiv al DSP Suceava, farm. Olivia Ioana Vlad, a informat ieri că numărul sucevenilor vaccinaţi cu cel puţin o doză de vaccin anti-Covid-19 a ajuns la 130.384. Dintre acestea, 88.502 persoane au fost vaccinate, inclusiv cu doza a doua, iar 14.707 au primit şi doza a treia.

În cursul zilei de luni, 25 octombrie, în centrele de vaccinare din judeţ au fost imunizate împotriva Covid-19 2.568 de persoane (1.804 cu prima doză, 228 cu doza a doua şi 536 cu doza a treia).

Distribuţia pe centre de vaccinare a fost următoarea: Centrul Iulius Mall Suceava – 482 de persoane; Drive-through Shopping City Suceava – 350; sala de sport a CN „Ştefan cel Mare” – 409; incinta Grădinii zoo  Rădăuţi – 287; Spitalul Municipal Rădăuţi – 9; sala de sport a CN „Dragoş Vodă” Câmpulung Moldovenesc – 206; Spitalul Municipal Vatra Dornei – 96; Spitalul Orăşenesc Gura Humorului – 100; Centrul de vaccinare de la Policlinica Fălticeni – 194; Casa de Cultură Siret  – 90; Casa de Cultură Dolhasca – 54; Căminul Cultural Salcea (aeroport) –  34; Căminul Cultural Sf. Ilie – 88; cabinete medicale de familie – 169.

Olivia Ioana Vlad a informat că, începând de marţi, 26 octombrie, se prelungeşte programul centrului de vaccinare de la Universitatea „Stefan cel Mare” Suceava. Centrul va funcţiona în fiecare zi, între orele 8 şi 20.

Tot de ieri Centrul de vaccinare Vatra Dornei va funcţiona în incinta Şcolii Generale Nr.3, din strada Chilia nr. 11. Programul de funcţionare este luni-vineri 14 – 20, iar sâmbătă-duminică, orele 8 – 14.

Olivia Ioana Vlad a mai anunţat că persoanele care doresc sa se vaccineze în localităţile din judeţ în care nu funcţionează centre de vaccinare sau persoanele netransportabile pot apela la echipele mobile de vaccinare.

Vaccinul folosit de echipele mobile este Pfizer BioNtech sau Janssen (la solicitare).  Numărul de telefon pentru programare este 0733690305. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: