Poliţiştii şi jandarmii verifică zilnic respectarea noilor restricţii impuse în contextul Covid-19 

 > IPJ Suceava: Scopul principal al acţiunilor este informarea şi conştientizarea cetăţenilor

Poliţiştii şi jandarmii suceveni desfăşoară zilnic verificări cu efective sporite (în jur de 200 poliţişti şi jandarmi) privind respectarea noilor restricţii impuse în contextul Covid-19, a informat Poliţia Suceava.

„Încă din cursul acestei zile (cea de ieri – n.n.) au fost organizate acţiuni cu efective sporite în sistem integrat, fiind vizate în special mallurile, supermarketurile şi zonele cu un aflux sporit de persoane. Acţiunile au fost organizate şi în contextul marcării sărbătorii religioase Sf. Dumitru, fiind identificat un risc sporit în ceea ce priveşte respectarea legislaţiei incidente SARS-CoV-2” a transmis IPJ Suceava.

Sursa citată a subliniat că se efectuează controale cu utilizarea dispozitivelor electronice de verificare a certificatelor verzi Covid, iar poliţiştii şi jandarmii informează cetăţenii şi administratorii de unităţi comerciale cu privire la modificările legislative.

IPJ Suceava susţine că scopul principal al acţiunilor este informarea şi conştientizarea cetăţenilor, fiind aplicate cu preponderenţă, sancţiuni contravenţionale cu măsura avertismentului. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: