Pistol, macetă, sabie, muniţii şi trofee de vânătoare, găsite în locuinţa unui bărbat din Suceviţa

> El este cercetat penal după ce ar fi făcut uz de armă fără drept

Un bărbat este cercetat penal pentru „nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor” şi „uz de armă fără drept”, după ce ar fi tras focuri de armă pe raza localităţii Suceviţa.

În cursul dimineţii de duminică, 24 octombrie, poliţişti, jandarmi şi luptători SAS au efectuat trei percheziţii în cadrul acestui dosar, respectiv la două locuinţe şi la un magazin deţinute de bărbatul respectiv. Astfel, într-o locaţie au fost găsite şi ridicate: un pistol de start marca Rohm, calibrul 6  mm; 10  elemente de muniţie aferente acestuia; 450 de elemente de muniţie tip  diaboluri  cal. 5,5 mm; o lunetă marca Magnum;  o macetă; o sabie.

Pe lângă arme şi muniţii, poliţiştii au găsit şapte trofee de cerb, un dispozitiv de vedere pe timp de noapte şi un dispozitiv pentru ascultare la distanţă.

Pistolul  identificat  cu  ocazia perchiziţiei urmează a fi  supus unei constatări tehnico-ştiinţifice balistice.

Bărbatul a ajuns în vizorul Poliţiei în data de 22 octombrie, când lucrătorii SAESP Suceava s-au sesizat din oficiu privind infracţiunile menţionate mai sus. Poliţiştii obţinuseră informaţii potrivit cărora, la data de 20 octombrie, bărbatul ar fi tras focuri de armă pe raza localităţii Suceviţa. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: