Bălăceana

Gospodărie mistuită de flăcări 

> Incendiul a izbucnit din cauza scânteilor căzute din sobă

O gospodărie din Bălăceana a fost puternic afectată de un incendiu izbucnit în ziua de 22 octombrie.

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat anexele gospodăreşti şi acoperişul casei de locuit, cu pericol de propagare la întreaga locuinţă şi la adăpostul de animale, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, cpt. Alin Găleată.

Flăcările au distrus două anexe din lemn şi acoperite cu tablă, pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp, şi acoperişul casei de locuit cu învelitoare din draniţă şi tablă, pe aceeaşi suprafaţă. Au mai ars bunurile materiale din interiorul celor două anexe şi s-au degradat planşeul, pereţii şi pardoseala casei de locuit.

Incendiul a fost lichidat la ora 15. Pompierii au salvat restul casei de locuit şi adăpostul de animale.

„Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza scânteilor provenite de la o  sobă fără acumulare de căldură (metalică) amplasată necorespunzător faţă de materialele combustibile” a precizat Alin Găleată. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: