Centrul de vaccinare de la CN „Ştefan cel Mare” a epuizat stocul de vaccin Pfizer 

> Până la reaprovizionare, s-au împrumutat doze de la un alt centru din Suceava

Centrul de vaccinare de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” a rămas, ieri dimineaţă, fără vaccinuri Pfizer, după ce s-a terminat stocul existent.

Purtătorul de cuvânt al DSP Suceava, consilier Gabriela Băncilă, a declarat că la centrul de vaccinare de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” s-a epuizat stocul de vaccinuri împotriva Covid-19 produs de Pfizer, dar a menţionat că autovehiculul DSP Suceava care asigură aprovizionarea urmează să aducă un nou transport de vaccinuri, de la centrul regional Iaşi.

Ea a menţionat că primul centru de vaccinare care va fi aprovizionat va fi cel de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”.

Totodată, Băncilă a spus că, până când maşina de la DSP  va ajunge în Suceava, urma să fie împrumutate 120 de doze de vaccin de la centrul de vaccinare amenajat la Iulius Mall.

În cursul zilei de luni, la centrul de vaccinare de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” s-au vaccinat 409 de persoane. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: