Volei masculin, Divizia A2

Bilanţ pozitiv pentru CSM Suceava după primul turneu din campionat

Echipa de volei masculin CSM Suceava a revenit după o perioadă petrecută în Serie Vest, nu se ştie de ce, în Seria Est a Diviziei A2. Noul sistem competiţional, care a fost implementat pentru prima dată în acest an din cauza pandemiei cu coronavirus, este fixat pe turnee găzduite de fiecare dintre cele patru formaţii din serie. CSM are doar trei colege de serie, Ştiinţa Bacău, VC Tomis Constanţa şi CSM Râmnicu Sărat, primul turneu oficial având loc la finele săptămânii trecute, la Bacău.

Elevii antrenorului Tudor Orăşanu au câştigat primele două meciuri, 3-0 cu CSM Râmnicu Sărat şi 3-0 cu Ştiinţa Bacău, şi a cedat cu acelaşi scor în faţa grupării VC Tomis Constanţa.

„Primul joc a fost şi cel mai încâlcit, dacă putem spune aşa, buzoienii având o echipă cu mulţi jucători experimentaţi. Deşi au în-cercat mai multe combinaţii, tinerii noştri şi-au demonstrat valoarea.

Al doilea meci a fost în compania gazdelor. Chiar dacă au avut de partea lor publicul, băcăuanii nu au putut face faţă echipei noastre.

În ultima partidă am întâlnit cea mai bună echipă din serie, Tomis Constanţa, echipă cu jucători de valoare care au evoluat la cel mai înalt nivel în voleiul românesc. În pofida acestui fapt, cu tinerii noştri le-am ţinut piept un set şi jumătate.

Am fost foarte mulţumit de modul în care s-au comportat toţi jucătorii noştri, mai ales cei mai tineri care au debutat în duelurile cu seniorii. Un cuvânt bun despre tinerii fălticeneni Ciubotariu şi Hortopeanu, dar şi pentru mezinul Ioan Verciuc. La doar 13 ani şi 9 luni, el s-a avântat cu curaj în joc şi a făcut două puncte din două atacuri contra echipei din Constanţa şi a fost aplaudat.

Am folosit tot lotul pe care l-am avut la dispoziţie şi mulţumim pentru sprijinul acordat pentru participarea în campionat în acest an Consiliului Local şi Primăriei municipiului Suceava”, a declarat antrenorul Tudor Orăşanu.

În turneul de la Bacău, CSM Suceava s-a bazat pe jucătorii: Marius Gontariu, Andrei Sasu, Vlad Ştreangă, Alexandru Roman, Cosmin Boghian, Denis Croitor, Andrei Curic, Răzvan Dănilă, Victor Asmarandei, Cezar Ciubotariu, Sabin Hortopeanu, Ioan Verciuc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: