Bilca

Un bărbat a fost prins transportând cu roaba ţigări de contrabandă de peste 50.000 de lei

Poliţiştii de frontieră suceveni au reţinut, lângă localitatea Bilca, un bărbat care transporta ţigări de contrabandă. Iar lângă localitatea Lupcina au găsit colete cu ţigări abandonate într-o zonă împădurită.

Potrivit purtătorului de cuvânt al STFP Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, în total, au fost confiscate 6.526 pachete cu ţigări, în valoare de 76.354 lei.

În cursul zilei de joi, 21 octombrie, o patrulă a observat în apropierea frontierei de stat o persoană care se deplasa spre localitatea Bilca şi încerca să transporte cu ajutorul unei roabe improvizate, mai multe colete voluminoase. Verificările au arătat că era vorba despre un localnic de 40 de ani, care transporta 4.546 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 53.188 lei.

Drept urmare, ţigările au fost confiscate, fiind întocmită lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă în formă agravantă şi trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Ulterior, în dimineaţa de vineri, 22 octombrie, lângă frontiera cu Ucraina, pe direcţia localităţii Lupcina, au fost găsite patru colete cu ţigări de provenienţă duty free, în urma inventarierii rezultând cantitatea de 1.980 pachete ţigări, în valoare de 23.166 lei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: