Mai mult de jumătate din angajaţii ANFP merg în telemuncă

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici are 77% dintre angajaţi vaccinaţi, însă va trimite în telemuncă, de luni, 52% dintre funcţionari, a anunţat, sâmbătă, instituţia.

Sâmbătă a fost convocat Colegiul Managerial al ANFP pentru stabilirea măsurilor care se impun în baza hotărârii de guvern privind starea de alertă, care a fost publicată în Monitorul Oficial.

„Eu pregătisem pentru luni, 25 octombrie, un nou ordin de preşedinte cu măsuri pentru prevenirea răspândirii virusului, însă HG-ul a făcut necesare anumite modificări. De exemplu, eu prevăzusem telemuncă pentru 30-50% din angajaţi, HG spune să fie minim 50%. ANFP are 77% dintre angajaţi vaccinaţi. ANFP lucrează cu 4.000 de instituţii din sistemul public, adică toate cele în care există funcţionari publici şi de aceea responsabilitatea noastră este foarte mare”  spune Violeta Vijulie, preşedinte ANFP.

Potrivit deciziilor luate în Colegiul Managerial, toţi cei care doresc să se vaccineze (din cei 23% nevaccinaţi) au prioritate la zi liberă, indiferent de atribuţiile lor în instituţie, iar 52% dintre angajaţi vor merge în telemuncă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: