ISJ Suceava a continuat campania „Vaccinare şi responsabilitate” la Colegiul „Vasile Lovinescu” Fălticeni

> Grigore Bocanci: Se impun demersuri concrete de susţinere a campaniei de vaccinare, atât printr-o informare corectă, cât şi prin puterea exemplului

ISJ Suceava a continuat iniţiativa „Vaccinare şi responsabilitate”, demarată în colaborare cu DSP Suceava, prin susţinerea unor campanii de vaccinare în şcoli.

Astfel, joi, caravana vaccinării a ajuns la Colegiul „Vasile Lovinescu” Fălticeni, iar 25 de elevi cu vârste cuprinse între 15-18 ani din cadrul acestui colegiu s-au vaccinat cu prima doză, alături de 4 profesori şi 2 angajaţi din rândul personalului nedidactic.

Inspectorul şcolar general al judeţului, prof. Grigore Bocanci, a precizat că în perioada actuală se impune, mai mult decât oricând, realizarea unor demersuri concrete de susţinere a campaniei de vaccinare, atât printr-o informare corectă, cât şi prin puterea exemplului.

Potrivit lui, vaccinarea este cea mai importantă măsură sanitară de protecţie împotriva infectării cu SARS-CoV-2, Grigore Bocanci adăugând că, în această perioadă a pandemiei de Covid-19, conducerea ISJ Suceava va fi prezentă şi va sprijini cât mai multe campanii  de vaccinare în şcoli, alături de celelalte măsuri de asigurare a siguranţei sanitare.

Prezent la activitate, inspectorul şcolar general adjunct, prof. Nicolae Ciprian Anton, a menţionat că pentru prezenţa fizică a elevilor la şcoală este nevoie de intensificarea procesului de vaccinare.

„Felicit elevii, dar în acelaţi timp multumesc şi  părinţilor pentru acordul dat privind decizia de vaccinare” a menţionat prof. Ciprian Anton. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: