IPS Calinic îi roagă pe credincioşii care participă la slujbele oficiate la biserici şi mănăstiri să respecte restricţiile sanitare din pandemie

Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor a transmis că, având în vedere noile măsuri stabilite de CNSU, IPS Calinic îi roagă pe credincioşii care participă la slujbele oficiate pe raza arhiepiscopiei să respecte măsurile de protecţie sanitară, să păstreze distanţarea fizică şi să poarte mască de protecţie.

„Având în vedere Hotărârea nr. 91 din 22.10.2021 privind stabilirea unor măsuri suplimentare în scopul gestionării riscului de sănătate publică cauzat de numărul mare de infectări cu  SARS-CoV-2, Înaltpreasfinţitul Părinte Calinic, Arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor” i-a rugat pe toţi credincioşii care urma să participe la Liturghia de duminică, atât la Catedrala Arhiepiscopală, cât şi la celelalte biserici şi mănăstiri de pe cuprinsul Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor, „să respecte condiţiile impuse de restricţiile sanitare cauzate de noul val al pandemiei de Covid-19 din România”.

Totodată, credincioşii au fost rugaţi să păstreze distanţa impusă şi să poarte masca de protecţie.

„Vă mulţumim! Şi Dumnezeu să vă aibă in Sfânta Lui pază!” a transmis Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: